zaterdag 23 juli - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van Jan & Joan - WaarBenJij.nu zaterdag 23 juli - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van Jan & Joan - WaarBenJij.nu

zaterdag 23 juli

Door: menikmati

Blijf op de hoogte en volg Jan & Joan

23 Juli 2011 | Indonesië, Ubud

Vandaag vroeg op , het is weer heerlijk weer en we worden opgehaald door Detok om 10.00 uur, maar eerst nog eem lekker ontbijtje natuurlijk.

Dan mee met Detok....in een auto zonder airco pffff heet!!!
Naar het huis van Jaap , echt een moot huis!!
daar lekker wat gedronken en daarna lekker slenteren over de markt....op zoek naar houten figuren...en een boeddha ....Ik heb hem hoor Syl :)!!
We hebben ook een waanzinnig mooi tafeltje gezien en hele leuke stoeltjes, maar ja die passen niet in de koffer helaas :( maar wel een hele mooi lamp, dat dan weer wel.

Daarna op de terugweg langs allemaal bedrijfjes met houtsnijwerk en meubels (stoelen tafels, kasten eigenlijk alles)

Detok is nog gezellig even wat blijven drinken waarna wij toen hij weg was nog hebben zitten lezen en aan het bruine kleurtje gewerkt :)

Vanavond al weer heeeerlijk gegeten , jeetje wat is het eten hier lekker...nou Boyd je kan je hart ophalen hier hoor!!

Nu weer even ons blog bijgewerkt foto's netjes gezet zodat jullie geen stijve nek krijgen bij het bekijken!!

en nu nog even internetten( msn) met de kids...

en straks nog even een heerlijk illy kopje koffie....

• 23 Juli 2011 - 18:52

Kuus:

Hoi 2J's, leuk te zien en te lezen dat jullie het zo naar je zin hebt daar. Jullie verdienen het! Het is voor ons nog heel herkenbaar (incl het "bomen omzagen". Wij zitten inmiddels in NFrankrijk en gaan al weer op weg naar huis. Morgen nog even naar Brugge en dan is het gedaan. Het was leuk, we hebben veel mooie kastelen gezien, maar nog meer regen dan vorig jaar op Bali!!! Tot gauw jongelui en we blijven jullie volgen!!

• 23 Juli 2011 - 21:33

Sylvia:

Hoi luitjes leuke foto's hoor het ziet er allemaal toppie uit nou als jullie weer terug zijn moet je René maar ff over halen hoor.ik ben heel benieuwd naar de boeddha ha ha. kusjes Syl & René

• 23 Juli 2011 - 22:03

Sylvia:

amy winehouse is overleden erg he?

• 24 Juli 2011 - 08:20

Fred:

Mooie foto's kan zien dat je het heel erg naar je zin hebt, je ziet er erg ontspannen uit Joan.
    Ga zelf ook zeker een keer naar toe.
    Een die stoeltjes kan je die niet laten opsturen of zo iets, ja ja daar zijn zeker hele mooie spullen te vinden daar die je hier niet tegen komt.
    weet zeker dat als ik het zo zie, dat jullie vast en zeker nog een keer terug gaan, neem je toch gewoon een grotere koffer mee.
    Als ik daar rond loop zal je mij niet in z'n ding zien die Jan om heeft.
    Maar die natuur is schitterend.

Groet Fred